Werkplaats

In onze werkplaats voeren we de meest uiteenlopende reparaties uit van het vervangen van een koppeling tot het vervangen van een complete distributiesnaarset. Van nieuwe wiellagers tot een deelrevisie van cilinderkop of motor. Alle reparaties worden voor zover mogelijk vooraf begroot en bij meerwerk zal altijd eerst kontakt met u worden opgenomen om dit te bespreken.

We hebben ruime ervaring in het compleet ‘rebuilden’ van de motor van de Porsche 944 en Porsche 968 . De gedemonteerde motor wordt zorgvuldig uit elkaar genomen schoongemaakt en gecontroleerd op slijtage. Van het onderblok worden o.a.de zuigers en cilinders en krukas met lagers en oliepomp gecontroleerd en opgemeten en indien dit in orde is kan met de opbouw worden begonnen(*). Hierbij worden nieuwe zuigerveren en lagers gemonteerd. Hierna wordt de cilinderkop gecontroleerd op scheuren en de kleppen, geleiders en zittingen op slijtage. Indien hier reparatie nodig is zal dat door een erkend revisiebedrijf worden uitgevoerd anders zal de cilinderkop door ons met nieuwe klepseals en ingeslepen kleppen worden opgebouwd.

De motor wordt voorzien van een nieuwe distributiesnaar en alle keerringen worden vervangen. Na het monteren van deze ‘nieuwe’motor de auto heb je weer een motor die weer voor veel rijplezier zal zorgen en waarvan het olieverbruik weer op een normale waarde staat.

Is het motor onderblok of de cilinderkop van de Porsche  944 of Porsche 968 aan vervanging toe kunnen we vaak een goed gebruikt alternatief bieden