928

De 928 kennen wij behoorlijk goed, we repareren er jaarlijks meer dan 60 en doen alle bouwjaren van de eerste ’77 tot en met de GT & GTS. We hebben er altijd wel een stuk of 6 in huis voor onderhoud.
Eigenlijk kunnen we alle techniek wel repareren aan deze Porsche. Ook hebben we vele onderdelen (ook gebruikte) om direct verder te kunnen gaan met de reparatie. We hebben honderden pagina’s met eigen genoteerde informatie. We hebben alle elektrische schema’s en ook vele eigen notities. Zelfs revisie van uw motor en handbak doen wij zelf.
Hierdoor kunnen we vele reparaties tegen een vaste prijs uitvoeren. Dit zover de klus ook binnen de standaard blijft.

Het spuiten van uw 928
Demontage voor het spuiten en montage na het spuiten doen wij ook. Wij kennen zeer goede spuiters (en helaas ook minder goede) om uw 928 te laten spuiten. Het is bij een 928 niet aan te raden om de demontages door een spuiter te laten doen. Het is echt specialistisch werk en wij vinden het ontzettend leuk om te doen en een spuiter doorgaans niet, zeker niet als het tegen zit. Wij weten precies wat je wel en niet moet demonteren en in welke volgorde.

Aankoopkeuring
Een aankoopkeuring is absoluut aan te raden en dat doen we desgewenst terwijl u wacht. Geen dik rapport maar ik laat u direct zien waar het niet goed zit. Niet elk detail komt dan boven want het blijft een 928 maar u krijgt een goede indruk van de staat van de wagen om over uw aankoop te beslissen.

Onderhoud Porsches 924 944 928 968 986 987 996