Reparaties & APK

Reparaties

Reparaties

Onderhoud

Uw Porsche heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig om in topconditie te blijven. Bij ons houdt dat in dat uw wagen standaard word voorzien van nieuwe Mobil 1 motorolie en nieuwe filters. Wilt u meer vervangen hebben? Dan doen wij dat graag voor u! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Een onderhoudsbeurt is natuurlijk ook te combineren met een verse APK.

Helaas gaat er ook wel eens iets stuk aan uw Porsche. Wij helpen u graag zo snel mogelijk weer op weg. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de Porsche Transaxle modellen en kennen uw Porsche van binnen en van buiten. Wij kunnen enorm veel reparaties uitvoeren, gaat het om een motorwissel of een defecte airco? Wij lossen het voor u op! 

Revisie

Projecten

Soms is een onderdeel van uw Porsche aan vervanging toe. Bijvoorbeeld een motor of een versnellingsbak. Deze onderdelen zijn niet meer nieuw te krijgen of erg duur. Dan kunt u kiezen voor een revisie. Bijvoorbeeld bij een revisie van een motor word de motor compleet uit elkaar gehaald en compleet gecontroleerd op slijtage en nagemeten. Indien nodig worden onderdelen vervangen zodat uw motor weer helemaal als nieuw wordt en kan beginnen aan een tweede leven.
Wij doen ook speciale projecten voor onze klanten. Wij kunnen onder andere een speciale geprepareerde circuitwagen of een Porsche met veel meer vermogen bouwen. Wij bouwen een auto precies zoals uw wensen en eisen. Alles doen wij in nauw overleg zodat u niet op hoge kosten stuit.
Reparaties

Porsche 924,928,944,986 torque tube revisie

Porsche 924, 928, 944, 968 Torque tube revisie Als je een gierend geluid onder je 924/944/968/928 ...

Nog directere stuureigenschappen in uw 928

De Porsche 928 is een fantastisch rijdende auto met goede stuur eigenschappen. Helaas kan dit na 30 ...

944 Turbo/S2 mistlamp

Het demonteren van het glas van de mistlamp in de voorbumper is vaak een zeer lastige klus. Je ...

928 stuurhuis stuurhuisbussen

928 aluminium stuurhuisbussen De Porsche 928 is een fantastisch rijdende auto met goede stuur ...

Verstelbaar nokkenastandwiel ontwikkeling – Deel 1

Verstelbaar nokkenastandwiel ontwikkeling Deel 1 Een tijdje terug is Garage de Loods begonnen met de ...

Onderhoud Porsches 924 944 928 968 986 987 996