Over ons

Over ons

Het team

Henk, Djurre, Rein en Bart

De garage

Garage De Loods in Den Dolder is gespecialiseerd in de Porsche Transaxle en Boxster modellen. Wij doen onder andere onderhoud, reparatie, revisie’s en tuning aan uw geliefde bolide. Wij zijn op de hoogte van de aandachtspunten en eigenaardigheden van ieder model en weten waar we extra aandacht aan moeten geven.  Onze vakbekwame monteurs weten als geen ander wat er nodig is om die pronkstukken op te weg te houden. Wij doen alles in nauw overleg met de klant zodat u niet stuit op onverwachte kosten. 

Dagbesteding

Garage én dagbesteding, je moet het maar kunnen!
Mannen houden van auto’s en zo is het ook met onze cliënten, allemaal jongens en zelfs een paar meiden die het werken aan auto’s of onderdelen daarvan gewoon hartstikke leuk vinden. Helaas is in een reguliere garage er vaak te weinig tijd om cliënten te ondersteunen, moeten reparaties dezelfde dag nog klaar zijn en is geen tijd voor revisie maar daar wordt altijd vervangen.
Juist door onze ervaring met deze jongens en meiden hebben we leren inschatten op welke manier we hun capaciteit nuttig kunnen maken en daarmee voor garage en cliënt een dag zinvol kunnen invullen. Ook in de garage maken we daar tijd voor, om hun droom te kunnen vervullen, het werken in een garage.
In ons specialisme op Porsche 924, 944, 968, 928 en Boxster hebben we veel auto’s volledig gedemonteerd en worden de onderdelen gereinigd, gesorteerd, gerepareerd, gereviseerd, gestraald, gegalvaniseerd. Zonder goede begeleiding en cliënten was dat niet haalbaar.
Ook als leerbedrijf vinden wij het belangrijk dat jonge mensen een leerzame stage kunnen invullen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als communicatie, zelfredzaamheid en samenwerking als ook autotechnische onderwerpen komen tijdens een stage aan bod.

Voor meer informatie over de dagbesteding verwijzen wij u graag  door naar de website van de Loods Zorg. 

Onderhoud Porsches 924 944 928 968 986 987 996